ELEGANTA    |    RAFINAMENT    |    UNICITATE
weddings@residence.com.ro   |   nuntidevis@residence.com.ro   |   evenimente@residence.com.ro   |   CONTACT
Experienta

Marca stilului distins - Hotelurile Residence sunt hoteluri boutique de patru stele superior, membre ale Asociatiei Europene Exclusive Hotels, categoriile “Charm & Character” si “Luxury”.
Hotelurile Residence reprezinta acel loc unic în care oamenii se intalnesc in momentele care le pot defini destinul. Fie ca este vorba de un eveniment privat sau nasterea unei noi familii, Hotelurile Residence imprumuta stil si caracter oricarui moment special. Ziua nuntii Dvs. este speciala pentru noi si ne mandrim cu faptul ca acordam atentie fiecarui aspect, fiecarui detaliu.

Planificare   Meniu   Aranjamente florale
Cu experienta de care beneficiem in managementul organizarii de nunti si evenimente va vom ajuta cu concepte de design&style, creatie, stabilire a bugetelor, project management. Va stam la dispozitie pentru orice discutie legata de organizarea evenimentului, va raspundem la orice intrebari si va oferim suport si indrumare astfel incat sa aveti cea mai reusita zi din viata Dv.
O nunta de vis are nevoie de personaje si de bucate de poveste pentru ca basmul sa fie real .
Am ales pentru dumneavoastra cea mai buna echipa iar experienta bucatarului sef va sta la dispozitie oferindu-va meniuri diversificate, de la nelipsitele sarmalute la mancaruri rafinate internationale, fara a uita de cele mai sofisticate deserturi!
Echipa noastra va vine in ajutor punandu-va la dispozitie o gama larga de modele de la buchete de mireasa, de nasa, lumanari cununie/botez, etc. Dorim ca serviciile noastre sa va anticipeze dorintele si ca fiecare creatie florala sa fie adaptata cerintelor Dv.
 
Ne vom asigura ca alegerea meniului, a bauturilor si decoratiunilor pentru masa se vor potrivi preferintei Dvs. astfel incat, atunci cand ziua cea mare soseste, totul este perfect aranjat, iar Dvs. va veti putea bucura de fiecare moment. Prezentare video